torsdag 30 juli 2009

Lyckligt lottad

Har haft en kanon dag idag och känner mig lycklig!
Vaknade vid ca 07.15 efter nästan 7 timmars sömn och bara det var ju ett tecken på en bra dag coming up.. Har haft lite problem med sömnen på sistone och även om det inte nått insomnia stadiet som jag ofta lidit av tidigare så har jag knappt sovit 3-4 timmar per natt senaste veckorna.
Är inte den som somnar om efter att jag vaknat och tror jag använt snooze knappen på mitt alarm max 3ggr i mitt liv. Är en sån som måste upp, annars bli jag kvar..hela dagen..
Men imorse kollade jag på klockan och bestämde mig för att ge det ett försök och sov faktiskt ända till klockan 09.30. Rekord!

Färgade håret på morgonen och det blev det gamla vanliga: Ganska rött. Gillar den färgen och det känns mycket jag. Nu behövs bara en klippning också för att känna mig lite nypiffad.

Sen tog jag en långpromenad och handlade och kom hem för att förbereda lite mackor. Hade nämligen lovat en kompis att bjuda på lunch men döm om hans förvåning när han dyker upp och jag står färdig och väntar med värsta picknick korgen... Han trodde det skulle bli typ en snabb pasta och sen iväg igen men istället åkte vi in i nationalparken och stannade till vid Buffels Bay, en av mina favoritplatser. Jag hade gjort iordning baguetter med kycklingröra innehållande mayo, soltorkade tomater, lök, hårdkokta ägg m.m som avnjöts ihop med några kalla öl på klipporna med solen i ansiktet! Fantastiskt!

Efter lunch gjorde jag lite mer research för nya företaget jag tänkt öppna och sedan läste jag lite bok. Håller för tillfället på med Marklunds senaste: En plats i solen.
Helt ok bok men kom på mig själv med att vilja ta en liten tupplur så la undan boken och bara slappade en stund innan det var dags att åka till mitt favorithak: Just Sushi!

Är helt klart min favvo restaurang här nere och det var som vanligt supergott. Personalen känner mig sedan länge så de verkade ganska ledsna när de hörde att jag måste åka hem..men jag lovade att komma tillbaka snart. De stänger restaurangen hela Augusti, annars hade jag absolut haft min sista middag där..

Men hade som sagt en helt ok dag och känner mig riktigt lycklig. Fantastiska vänner, jättefint väder, massa vila och jag börjar känna mig som människa på nytt!

Har gått vidare och just nu ser jag bara möjligheter och hela världen står öppen. Känns riktigt kul!

Inga kommentarer: