måndag 4 oktober 2010

Nu händer det grejor

Idag har det varit full aktivitetet hos oss. Gick upp tidigt och försökte jobba några timmar medan "garden service" var här och fixade till trädgården (högljutt värre, men fint blev det). Vid 10-tiden kom Gabriella förbi med nybakade kanelbullar :) Är tydligen kanelbullens dag idag och hon hade skickat med sin son massa bullar till skolan för att de andra eleverna skulle få smaka på något typiskt svenskt. Riktigt gott!

Sen har vi även haft besök av larm killen från ADT så imorgon har vi förhoppningsvis ett fungerande larm. Läckan i köket och tvättmaskinen fixas för tillfället av rörmokare och ett lass med möbler är också på ingång om några minuter så nu händer det grejor.

På torsdag ska de börja fixa till balkongen (de ska byta ut räcken, fixa till stupränna osv) och elektrikern behöver också göra några småjobb.
Har insett att vår ugnslucka inte går att stänga som den ska, så nu håller vi tumamrna för att spisen kanske kan bytas ut av ägaren..fast vill inte hoppas på för mycket då det i vanliga fall inte ens ingår spis och ugn så vi kanske måste köpa en själva :(

F lusläser Cape Ads och Gumtree efter en bil. Ska åka iväg och kolla på en Opel senare ikväll så det är bara att hålla tummarna.

Ja, det är väl ungefär det som hänt idag. Fick förresten trevligt mail från några av mina kunder som var här nere i Sep. Kul!

Deras tips och kommentarer hittar ni på Sydafrikaexpertens blogg lite senare idag.

Inga kommentarer: