lördag 3 augusti 2013

Hyra bil i Sydafrika

Absolut bästa sättet att resa runt i Sydafrika, är att hyra en bil och köra omkring på egen hand.

Vägarna är jättefina och man behöver inte oroa sig över säkerheten så länge man har ordentliga vägbeskrivningar och ser till att man kommit fram till sitt boende innan kvällen.

 Det är så här flesta av våra kunder utforskar landet och personligen tycker jag det ger en frihet i sitt resande, som är svår att få om man reser på en gruppresa.

Vi samarbetar med ett flertal hyrbilsföretag och det är ganska intressant att jämföra priserna.
Tidigare har det nästan alltid varit billigast att hyra med ett lokalt företag som heter Aroundabout Cars, men inför kommande säsong har vi upptäckt att AVIS faktiskt många ggr har ännu bättre priser.



Speciellt om man ska köra vår "Stora Sydafrikaresan" där man ska köra igenom Swaziland. Många av företagen har nu infört sk "cross border fees" för Swaziland medans det hos Avis räcker att man har ett brev från uthyrningskontoret som bekräftar att man har tillåtelse att ta ut bilen ur Sydafrika.

Så det lönar sig verkligen att jämföra priserna ordentligt. På den HÄR sidan hittar ni länkar till de företag vi samarbetar med och via de länkarna, kan ni enkelt göra er hyrbilsbokning och på samma gång gynna vårat företag.

Tycker man det är svårt att veta vilken bilgrupp som skulle passa bäst, vilket uthyrningskontor man ska hämta upp bilen ifrån osv så kan vi självklart hjälpa er med bilhyran också.






1 kommentar:

Bokcaféet i byn sa...

Så många bra tips du delar med dig av här Minna!
Soliga hälsningar från Skåne,
Anna