tisdag 25 augusti 2009

Sydafrika verkar populärt

Har precis kollat statistiken på min blogg och blev glatt överraskad då mina besökarantal gått upp ganska drastiskt under senaste månaden (54%!). Eftersom jag inte haft speciellt roliga saker att skriva om utan mest deppigt så drar jag slutsatsen att folk nu börjat planera sin resa till Sydafrika och av den anledningen hamnat här. Jättekul med alla nya läsare och hoppas några av mina gamla inlägg kan hjälpa till med planeringen och behöver man hjälp med att lägga upp en reserutt etc så är det bara att maila mig på minna_n@hotmail.com

Verkar med andra ord som att Sydafrika kommer bli ett populärt resmål i vinter trots lågkonjunktur och det känns positivt för mig som ju ska starta eget företag som specialiserar sig på just det. Kan också ge en liten uppdatering om ett annat projekt som jag jobbar på.

Har genom bloggen fått massor med frågor från folk som vill flytta ner till Sydafrika under säg 6 månader men som inte riktigt vet vilka områden som är bra, hur man går tillväga etc , så tanken är att även erbjuda en slags bostadsförmedling. Kommer mestadels erbjuda hus nere på Kaphalvön då detta är mina egna "hemtrakter" men kommer självklart även kunna erbjuda boende i Camps Bay, Somerset West, Gordons Bay och andra populära "svensk områden".

Känns jättespännande att äntligen kunna sätta igång snart så vet ni om några vänner el bekanta som planerar en resa ner hit så tipsa gärna om mig...

1 kommentar:

Liam H Wandi sa...

Tja! Nu har man foljt ditt blogg nagra manader och tycker att den ar grym! lycka till me nystartandet och hoppas att vi syns nar jag och Sharon flyttar till CT. :)