tisdag 3 maj 2011

Sandriver lodge i St Francis Bay

Sandriver lodge är en självklar favorit hos våra kunder som provat. Detta prisvärda B&B ligger i slutet av Garden Route i lilla samhället St Francis Bay, ca 1.5 timme från Port Elizabeth. Boendet är ganska enkelt eller som värdparet Anneke och Marc själva uttrycker det: Rustic, men det spelar inte så stor roll eftersom hela upplevelsen här handlar om närheten till naturen och det enkla i livet.
Värdparet är supertrevliga och otroligt hjälpsamma och vill man prova på djuphavsfiske, så ska man boka in sig på en fisketur med Marc. Och befinner man sig i området under valsäsong, rekommenderar jag alla att åka ut till havs för att spana in dessa giganter, för en mycket mindre peng än man får betala om man åker på liknande utflykt i Plettenberg Bay el Hermanus.Anneke lagar världens bästa omeletter till frukost och är man ett lite större sällskap så kan man ordna en "fisk braai" på kvällen i deras lilla Lapa utomhus.

Gillar man golf så finns det en jättefin golfbana vid St Francis Links och förutom diverse strand och vatten aktiviteter, så lockar området med flera fina vandringsleder och dagsutflykter bl a till Addo National Park.


Pris för boendet på Sandriver lodge: Från R250 per person inkl frukost.


Pris för båttur: Från R150 per person. (minst 3 personer)


Pris för djuphavsfiske: Från R220 per person och timme (min 3 personer)

Inga kommentarer: