fredag 29 november 2013

Sveriges största reseblogg

Vad glad jag blev när jag läste att bloggen Mary af Rövarhamn fått utmärkelsen som Sveriges största reseblogg när Cision gjort en rankning och att en annan av mina favoritbloggar: Freedom Travel hamnade på andra plats. Hela listan hittar ni HÄR.  Grattis till er båda och tack för att ni delar med er av era upplevelser!

Har följt båda dessa bloggar under en längre tid och i söndags, precis innan familjen Hammarberg skulle segla vidare från Simon´s Town, hälsade vi på dem en snabbis i deras båt. Blev en trevlig pratstund och det var kul att få höra lite om deras tankar om resten av den planerade resrutten och framtiden generellt. Verkligen ett spännande äventyr de är ute på och jag beundrar Linda och Ludvigs avslappnade sätt och hur de vågat ta steget att göra den här resan med såpass unga barn.

Bild lånad från www.symary.com 


 Man kan bara hoppas att vi också kommer ha liknande attityd till föräldraskapet när vi blir föräldrar.

Glömde som vanligt bort att fota så har lånat en bild från deras blogg från deras vandring uppför Taffelberget som de gjorde för ett par veckor sedan.

Familjen är nu i Kapstaden och ska sedan segla upp mot Namibia innan man ska korsa Atlanten igen och vi ser fram emot att få följa resten av deras resa.

Bon Voyage!

2 kommentarer:

Freedomtravel sa...

TACK! Vi blev jätteglada för utmärkelsen! Och Mary af Rövarhamn är verkligen rätt blogg på förstaplatsen!

Mary af Rövarhamn sa...

Tack kära du. Ni kommer att bli hur bra föräldrar som helst, det vet jag. Kul att vi hann ses, och tusen tack för alla godsaker. Kram, Linda