fredag 10 maj 2013

Jobba i Sydafrika

Som jag skrev redan för ett tag sedan så kommer vi behöva ännu mer personal inför nästa säsong och söker nu 2 nya medarbetare till vårt team i Sydafrika.

Detta är 2 lärlingstjänster el "Trainee platser" så man behöver inte nödvändigtvis ha jobbat i resebranschen tidigare, utan tanken är att man lär sig jobbet från grunden.

Däremot är det viktigt att man är service-minded, van att jobba hårt och är extremt organiserad.

Har man rest runt i Sydafrika tidigare så är det naturligtvis en stor fördel.

Man kommer få ta mycket eget ansvar och ha många bollar i luften så det gäller att man ger 100% under de 6 månader som trainee tiden pågår. Efter första säsongen hoppas vi kunna erbjuda en fast tjänst. (I år hade vi t. ex gärna haft Inka kvar även över sommaren men hon hade andra planer sedan länge).


Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss som företag och de resor och tjänster vi erbjuder:

www.sydafrikaexperten.se

Så här är lite mer info om tjänsten:

Varaktighet: 1 nov 20131 maj 2014, eventuellt längre.

Arbetsuppgifterna är mestadels administrativa så god datavana är ett måste och självklart måste man ha bra svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort krävs.

Man kommer få svara på mail, sätta ihop reseförslag till kunder, enklare bokföring, jobba med hemsidan, göra ordning vouchers och välkomstpaket, möta kunder på flygplatsen, göra hotell inspektioner och mycket mer.

Vi står för flygresa t/r, reseförsäkring, visa kostnader, boende, vissa måltider, mobiltelefon & internet. Man får också en mindre lön för att täcka övriga levnadskostnader. Denna summa motsvarar en sydafrikansk lön.

Arbetsplatsen kommer bli någonstans i Kapstaden med omgivning och man kommer bo i anslutning till kontoret.

Om du tycker detta låter intressant och har ett genuint intresse av Sydafrika och jobbet som reseproducent, skicka din ansökan till mig: info@sydafrikaexperten.se och berätta lite mer om dig själv och varför just du ska ha en av dessa platser.

Sista ansökningsdag: 25 maj

Jag kommer gå igenom alla ansökningar och ta kontakt med ett antal personer för arbetsintervjuer i Karlstad, Göteborg och Stockholm under juni månad.

Hoppas höra ifrån er!

2 kommentarer:

Viktkamp sa...

oj så spännande =)

Christine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.