torsdag 22 november 2012

Tillslut så...

fick jag efter 10:e besöket el så, tillslut igenom alla papper för försäljningen av vår gamla bil och köpet av den nya...Puh!!!!

Först fick vi ombesiktning pågrund av att ett av dimljusen inte fungerade...så vi tog helt enkelt bort det andra ljuset också och då sa de inget??? och sedan var det nåt vajsing med handbromsen som mekanikern fixade på ett litet kick..så inga större problem där...MEN här kan inte vem som helst ta bilen genom besiktning så det dög inte att Fredric åkte dit, utan jag var tvungen att personligen betala, eftersom den står i mitt namn..Konstigt?

Sen när jag skulle registrera bilen i mitt namn och betala skatten så visade det sig att försäljaren satt fel datum för köpet så då gällde inte mitt kvitto...En och en halv vecka och ett antal ilskna samtal senare, mailade de tillslut över ett nytt kvitto och idag kunde jag alltså avsluta registreringen..Herregud..Har aldrig varit med om ett så krångligt  system!

Förutom möjligtvis hos Home Affairs...

Ja, ja..nu är alla papper iordning iallafall...

Så vad hände med Pierre? Jo, honom sålde vi superbilligt till en bilmekaniker som tänker fixa motorn och sälja vidare igen, så han är inte skrotad än.

Inga kommentarer: