onsdag 7 november 2012

Billiga flygbiljetter till Sydafrika

Ännu en gång så är det Lufthansa som erbjuder billiga flyg till Sydafrika.

Denna gång gäller det resor mellan 1 jan och sista feb och biljetterna behövs bokas innan tisdag.

Dessa flyg går till Johannesburg och sedan bokar man separat inrikesflyg om man vill vidare till Kapstaden, Port Elizabeth, el kanske Durban och Sydafrikas östkust?...

Perfekt för er som vill göra safari och kombinera det med några dagar i en av världens vackraste städer (Kapstaden).


Kolla in deras erbjudande HÄR och vill man åka på safari kan man exempelvis kika på vårt "Kruger paket", och har man gott om tid kanske man vill göra vår "Stora Sydafrikaresan".

 
Själv fick jag napp på en gång och nu har min goda vän AK bokat resa ner hit i Januari...Kul!!!

1 kommentar:

Golpar sa...

Hej Minna! Jag heter Golpar och söker just nu som en tok efter anställning på kryssningsbåt. Jag hittade en gammal tråd från 2003 där jag såg att du hade skrivit och från vad jag förstod verkar du väldigt insatt i både utbildning och arbete abroad. Spännande blogg också :)
Jag undrade därför om du hade några tips till mig om hur jag ska lyckas få mitt, i dagsläget i varje fall, drömjobb? Jag har varken tidigare erfarenhet från kryssningsbåtar eller åldern inne för alla företag, är 19 år.. Men vill så innerligt jobba som Youth Staff och har både god jobberfarenhet som ungdomsledare och tränare samt min egen idrottsbakgrund som jag hoppas skall ta mig ett litet steg närmare en anställning på någon båt... Jag undrar alltså helt enkelt om du har några tips, tillvägagångssätt eller kanske till och med namn/mailadresser och liknande som skulle kunna vara till en liten hjälp... Vore så otroligt tacksamt och jag skulle verkligen bli jätteglad!
Allt gott, mvh Golpar
golpar_p@hotmail.com