fredag 9 november 2012

Jobbig vecka

Haft en lite småjobbig vecka... Varit massa småsaker som krånglat, flygbolag som gått i konkurs, flera vändor till Traffic Department för att registrera nya bilen, ett guesthouse som slagit igen portarna utan någon som helst förvarning och nu krånglar mailen :(

Är problem hos Binero och vår server funkar inte som den ska...kan inte tekniska detaljer mer än att hemsidan funkar sisådär och mailen fungerar bara sporadiskt..Så frustrerande! Så ni som väntar på svar från oss...håll ut!

Ber så mycket om ursäkt för detta men hoppas som sagt att de löser problemet snabbt.

Och ett tips till alla: Ladda upp med massa TÅLAMOD om ni ska köpa en bil i Sydafrika. Man trodde det skulle gå lite enklare nu när man redan har alla papper iordning sedan vårt förra köp...men nehe..Har varit till ett flertal olika kassor och fått fylla i massa olika papper för att ändå tillslut vara tvungen att åka hem tomhänt eftersom bilförsäljaren fyllt i fel datum...Grrrr!

Och om det fortfarande är någon där ute som bokat biljetter med 1 Time Airlines och inte medveten om att de konkat, se till att boka nya flyg illa kvickt..priserna går upp hela tiden och i dagsläget verkar det för många helt kört att få tillbaka några pengar för sina gamla biljetter :(

Var personer som lyckades boka biljetter 3 timmar innan pressmeddelandet kom ut för en vecka sedan!!!..Hur är det möjligt?

Enligt några av kreditkortsbolagen i Sverige så täcker de inte konkurs av flygbolag så nu har vi ett antal kunder som förlorat tusentals kronor..och det värsta av allt är att 1time inte ens informerat sina kunder...Inte ett knyst har det kommit via mail el telefon. Dåligt!!!

Usch vilket negativt inlägg det här blev men ibland måste man ventilera..Jag får försöka fokusera på det bra istället...

Det är strålande sol ute med ca 27 grader i skuggan och helgen ser lovande ut :)

 Imorgon drar jag och Freddan till Montagu...God mat och vin och kvalitetstid väntar..Det blir bra det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har läst några av dina senaste blogginlägg och det börjar kännas verkligt att vi faktiskt ska åka snart. Vi ser verkligen fram emot det. Det ska bli så spännande!
//Anna Lorensson

African Sunrise sa...

Min pappa och flickvän råkade ut för detta. de väntar på att få veta om de får tillbaka pengar eller inte :( Så himla tråkigt. De vill flyga kapstaden - Port Elizabeth den 26 december... har du nåt bra tips för nya biljetter?