söndag 13 mars 2011

Jasper

Igår tog vi en promenad ner till pingvinerna där vi hade en pratstund med Jasper, killen som tillverkar de supersöta elefant-nyckelringarna som alla mina kunder får.



Han blir alltid lika glad när vi ses (hoppas alltid att jag ska beställa fler elefanter :) och den här gången visade han oss hur man på ett snabbt sätt trär på alla pärlorna på ståltråden.





Han använder sig av en liten burk med massa pärlor i och sedan har han satt i en pinne som snurrar runt burken och samtidigt sticker man ner ståltråden, och vips så har flera pärlor hamnat på tråden. Fiffigt tycker jag!




För ett tag sedan beställde vi 2 stora Geckos som vi tänkt hänga upp någonstans i lägenheten i Sverige och de lovade han ta med sig hemifrån på tisdag. Är även sugen på en större Elefant men borde kanske prioritera annat i resväskan...vi får se.


Verkligen jättefina grejer han gör och sen är han så himla trevlig också så nu hoppas jag på fler kunder till Sydafrikaexperten så att vi snart kan beställa fler elefant-nyckelringar :)

Inga kommentarer: