söndag 14 december 2014

Wilmer och jag

Hoppas ni gillar julkalendern och om ni har några specifika saker ni vill att jag skriver om, så lämna gärna en kommentar. Är ju några luckor kvar...

 Så vad händer i vår vardag då?

Jo, Fredric, den lyckosten är för tillfället uppe i kruger-området (Klaserie och Timbavati för att vara mer exakt) på en 4-dagars studieresa där han har provbott på 3 olika lodger och även inspekterat ett helt gäng andra.
Gissa om han var glad idag när han för första gången efter alla de safaris han varit på de senaste åren såg, inte bara en, utan två leoparder på en och samma dag!

Är såklart lite avundsjuk eftersom jag också älskar bushen och att vara på safari....

Men jag har fått hänga med den här godingen istället och det slår ju naturligtvis safari med hästlängder!

Wilmer blir 6 månader nu till veckan och jädrans vad det händer grejor. Han kryper för fullt nu och har fått ett jäkla humör! Väldigt bestämd liten kille. Drar i allt han kommer åt och hatar att ligga ned och vill helst bara stå, el krypa. Han sitter själv utan problem men som sagt, han vill ju framåt så han sitter inte länge utan ned på mage i jakt på någon sladd el annat kul man kan dra i....Puh! När man hyr möblerat som vi gör ( med massa småsaker) så hittar han ständigt nya saker och luckor och lådor osv..Wilmer är totalt fascinerad över alla blommorna i vår trädgård.

Vi har haft en supermysig helg och det har varit skönt att för en gångs skull inte jobba alls utan bara skrotat runt hemma och varit till ett flertal shoppingcenter i jakt på skor till bröllopet....Som det förresten bara är en månad kvar till nu!

Nu ska vi sätta oss i bilen och köra till flygplatsen och hämta mina föräldrar som ska vara hos oss i hela fem veckor! Har MÅNGA gäster här framöver och det blir inte tomt igen förrän i slutet av jan.. Kul!!!


Inga kommentarer: