torsdag 8 juli 2010

Lyxiga Ridgemor Villa



I vintras när jag spenderade en del tid i Stellenbosch med diverse grupper, passade jag även på att inspektera en hel del olika hotell och Guesthouses.
Ett som verkligen imponerade på mig var 5-stjärniga "Lifestyle" hotellet Ridgemor Villa.
Detta drivs som flertalet andra ställen i vindistrikten, av svenskar och är verkligen perfekta basen för den som vill spendera lite mer tid i Kapstaden med omgivning.

Inramat av en vingård får man känslan av att befinna sig i hjärtat av vindistrikten och för golf entusiaster finns inte bara en, utan 5-6 olika golfbanor av världsklass att välja på i närheten.

Rummen är elegant inredda och till gästernas förfogande står en underbar trädgård med stor och djup pool, solterass, utomhus Jacuzzi, sällskapsrum, clubrum med biljard, vinprovarrum, och ett stort kök för kulinariska kokkonster.

Ett rum kostar från R750 per person inkl frukost men man erbjuder dessutom ett flertal olika "All inclusive" paket som inkluderar alla måltider, aktiviter, vinprovningar och ibland även ett antal golfrundor.

Här har man verkligen lagt ner tid på personlig service så vill man känna sig ompysslad i fantastiska omgivningar, utan att det blir "over the top", rekommenderar jag detta till såväl barnfamiljer, grupper, par, el singel resenären. Ni kommer inte bli besvikna!

Kontakta oss för aktuella priser el hjälp med bokningen genom att maila:

minna@sydafrikaexperten.se

Inga kommentarer: