onsdag 2 december 2015

Lucka 2: Fira nyår i Kapstaden 2015

För er som kommer vara i Kapstaden över nyår, kommer här några tips på hur man kan fira in det nya året.


Är många ställen som redan nu börjar bli fullbokade så har ni inte klurat så mycket på nyårsfirandet än, är det hög tid att ta tag i detta nu.

Verkar vara "Bond-tema" som gäller på ett flertal restauranger, och som vanligt, erbjuder de flesta restauranger nere i Waterfront 4 el 5-rätters middag inkl ett glas bubbel.
Priserna börjar från ca R1500 per person och uppåt + dricks 10%.

Alla restauranger kräver 50-100% deposition för att bekräfta en bokning och denna deposition brukar man kunna betala med kort.Är man ute efter fyrverkerier så är det nere vid Waterfront man ska vara men se till att ni har bokat bord på någon av restaurangerna eftersom det är packat med folk. Belthazar, Hildebrand, Quay Four el Harbour House är exempel på restauranger nere i Waterfront som alla erbjuder något särskilt på nyårsafton.

Om man inte måste vara nere vid Waterfront och är ute efter en god middag, kan jag varmt rekommendera La Mouette i Sea Point, som alltid brukar leverera. Här kostar 7-rätters meny R950 och vill man ha vinpaket till, R1200 per person.  

Är man ute efter riktigt party med mycket musik, drinkar och klubb-feeling så är Grand Café, Shimmy´s Beach Club el The Bungalow säkra kort.

Kirstenbosch Botanical Garden har som vanligt sin nyårskoncert och i år är det Jeremy Loops & Grassy Spark som spelar.

Inga kommentarer: