fredag 27 mars 2015

Kapstaden, Garden Route och Kruger

Håller precis på och uppdaterar priser och justerar alla färdiga paket som vi erbjuder och denna "nykomling" har snabbt blivit en storsäljare:


Precis som namnet antyder så ligger fokus på några nätter i Kapstaden, vidare till Garden Route och sedan avslut med spännande safari i Krugerområdet.

I Kapstaden bor man på trevliga hotellet Portswood som ligger på gångavstånd ner till Waterfront. De har nyligen renoverat sina standard rum som nu är ljusa och fräscha och på området finns även ett trevligt poolområde. 

Nyrenoverade rum på Portswood Hotel


För stoppet längs Garden Route har jag valt The Dune Guest Lodge som ligger så himla läckert precis vid stranden i Wilderness

Dune Guestlodge ligger precis vid havet

Därifrån är tanken att man flyger från George vidare till Johannesburg och kör vidare mot Sabi Sands, som är ett fantastiskt viltreservat i krugerområdet. 

Safarilodgen vi valt är prisvärda Umkumbe Lodge.Umkumbe är perfekt för den som vill uppleva Sabi Sands, men inte vill lägga de tusentals kronor som det kostar att bo på de lyxiga lodgerna som Sabi Sabi el Singita.

För mer information om resterande boenden i detta paket och dag för dag program + pris kan ni gå in HÄR och kika.

Inga kommentarer: