torsdag 26 mars 2015

Barnvänliga restauranger i Sydafrika

Själv tycker jag det är generellt väldigt barnvänligt här i Sydafrika (förutom bristen på trottoarer så att ha barnvagn är ibland lite krångligt) och vi som äter ute en hel del, har än så länge aldrig stött på några problem på restauranger, utan tar med Wilmer i princip överallt.

Nu är han ju fortfarande såpass liten att han är glad och nöjd i vagnen... och det kommer såklart ändras inom kort.

Eat Out har sammanställt en lista på massa barnvänliga restauranger över hela landet och den tycker jag är toppen för alla er andra som också reser med barn. Många restauranger erbjuder lekplatser el kritor vid bordet osv.

Hela listan hittar ni HÄR och här kommer förslag på några restauranger i Kapstaden-området som jag själv tycker är kanon för hela familjen.


Bild lånad från Café Paradiso

Café Paradiso- Restaurang i centrala Kapstaden där barnen får baka sin egen pizza.

Company´s Gardens Restaurant- Company´s Gardens är en grön oas mitt inne i Kapstadens centrum och den här nya restaurangen passar stora som små.

Mont Marie- Denna restaurang ligger med vacker utsikt över vindistrikten. Stor lekplats för barnen och avslappnad atmosfär. Perfekt ställe för en långlunch i goda vänners lag. Rent generellt så är vindistrikten bra på det sättet att det ofta finns gott om utrymme och lekplats för barnen.

Clay Café i Hout Bay- Kul ställe när barnen är i "pysselålder" eftersom de får måla sina egna ler- skapelser. Finns även lekplats.

Imhoff Farm- Kommetije. Här finns förutom ett café och restaurang- även en ormpark, kameler och andra djur man kan få klappa och mata.


Inga kommentarer: