tisdag 11 november 2014

Internet krånglar...igen

Gah!
Har bott i huset som vi hyr i snart en vecka och allt är verkligen toppen...förutom en liten detalj, nämligen internet.
Kommer ta ett tag innan vårt internet företag kommer ha kopplat ihop vårt konto med telkom-linan som är i huset (kan ta allt mellan 1 dag-6 veckor, snacka om att gardera sig) och i vanliga fall brukar vi dela internet via våra telefoner men tyvärr verkar vi bo mitt i ett svart hål...helt utan 3G täckning!

Så just nu typ bor vi på Somerset West Mall där det finns gratis Wi-Fi.
Ber därför om ursäkt ifall ni mailat oss och inte fått svar...Har liksom hamnat liiite efter...

Har inte hunnit ta så många kort på huset än men det kommer....Blev det möblerade huset och det är ett äldre par som äger det och de har lämnat kvar ALLA sina saker så känns lite väl plottrigt och en del tavlor och annat som bara MÅSTE plockas bort.. men det andra vänjer man sig nog vid. Är ganska skönt att slippa hela flytta-ur förrådet kaoset den här vändan.

Spenderar så mycket tid vi bara kan i den här delen av huset:Sommarvärmen är här och vi har haft temp mellan 25-30 grader i princip hela tiden. Blåser som vanligt riktigt mycket vissa dagar men som idag har vi haft helt fantastiskt väder så på eftermiddagarna försöker vi njuta.

Idag fick vi besök av ingen mindre än.....Batman!1 kommentar:

FREEDOMtravel sa...

Vad fint det ser ut! Alltid jobbigt att inte ha Internet dock... gissar att vi kommer ha problem med det till och från under vår Europaresa (ett år med husbil i Europa med start om två veckor!:))