onsdag 19 november 2014

5 månader och lugnet före stormen

...känns det som.
Häromdagen blev Wilmer alltså fem månader och samma dag bestämde han sig för att börja krypa.

Sakta och väldigt svajigt men ändå!

 Man tittar bort en stund och helt plötsligt har ungen förflyttat sig ett par meter. Han har inte inte riktigt fått ordning på armarna än så just nu ser han mest ut som en mask med huvudet före i marken och sedan rumpan upp... Frustrerad till tusen, men så himla glad över att han kan ta sig fram!

Här under en brottningsmatch med snuttis aka "kossa mu"


Slut på friden alltså.

Wilmer har annars anpassat sig väl till livet i Sydafrika och fullkomligen ÄLSKAR all uppmärksamhet han får överallt vi är.

Har nämnt det förut men folk gillar verkligen barn här nere och med en liten bebis på restaurang, så kommer de flesta ur personalen fram och ska gulla, prata osv.

Känns aldrig som att man är i vägen och vi har varit välkomna överallt. Nu har vi iochförsig undvikit "fine dining" restauranger och äter oftast på tider då det är ganska lugnt på restaurangerna... men ändå.

Här hälsar vi på fd kollegorna på The Beautiful South Guesthouse.

 Enda negativa som vi märkt av jämfört med Sverige är att det ju finns väldigt få trottoarer utanför städerna (i bostadsområden osv) så en promenad med vagnen runt kvarteret känns inte aktuellt och en sak som man är väldigt bortskämd med i Sverige är skötrum.

 Här finns det skötrum på vissa ställen men inte på alla, och oftast är de skötbord som finns, inne på damernas...Fredric som ju är "pappaledig" och är den som oftast sköter blöjbytena, får ofta helt enkelt byta på wilmer inne på killtoan...El i bakluckan på vår volvo...

Ah, och en tredje grej...Tog nästan 2 veckor innan vi hittade blöjor som inte luktar tantparfym...

Men förutom det. Nemas problemas!

Poolbad med mamsen är kul!


När man bor långt ifrån mor-och farföräldrar, syskon m.m så blir det ju mest kontakt via foton på facebook, instagram och skype men eftersom vi vet att alla inte är lika fascinerade över vår lilla guldklimp som vi är, har Wilmer fått ett eget Instagram konto där han delar med sig av sin vardag till de som är intresserade...

Inga kommentarer: