fredag 21 februari 2014

Hemresan närmar sig

...eller hem och hem...svårt att uttrycka vad Sverige är för oss men det är ju på ett sätt hemma, precis som Kapstaden. Man åker hem åt båda hållen och det tycker jag känns lyxigt. Att känna sig trygg på två olika platser för det är nog mycket det som hemma handlar om.

Om exakt 3 veckor kommer vi vara på flygplatsen och påbörja resan till Sverige..och det känns helt ok!Har varit en otroligt intensiv säsong och vi börjar båda två känna oss hyfsat slitna och ser fram mot lite ledighet innan bebisen kommer.

 Är som vanligt massor som måste fixas innan den 14:e när planet lyfter men det känns som att vi gjort detta några ggr nu.

Förrådet är bokat, pack och flytt schemat är klart, diverse abonnemang uppsagda och nu återstår en liten men ganska trevlig detalj...

Att ordna boende sista veckan innan vi reser.

Den här gången har vi bestämt oss för att ha en veckas semester innan vi åker och istället för att bo på något av de ställena som vi själva brukar använda till våra kunder, tänkte vi denna gång boka in oss anonymt på något ställe där ingen känner oss som Sydafrikaexperten. Behöver helt enkelt ladda batterierna och bara vara... för att sedan orka ta nya tag på kontoret i Sverige igen i mitten av mars.

Så nu tänkte jag vara den som frågar efter tips för en gångs skull...

 Allt inom 1-2 timmars bilresa från Kapstaden är av intresse.

Någon som vet någon gömd liten pärla man vill rekommendera?

3 kommentarer:

Ann Z sa...

Nautilus Cottage i Hermanus är mysigt. Ägs och drivs av mor och dotter. Lugn och avkopplande miljö.

Minna sa...

Tack Ann,
Ja Nautilus Cottage känner vi till väl... hoppas hitta något nytt ställe..

HH sa...

Jag antar att du känner till Mo and Rose i Robertson också. ;-)

//Helena