torsdag 25 juli 2013

Att resa till Sydafrika över jul och nyår

Just nu är det många som hör av sig till oss och vill boka sin jul och nyårs-resa till Sydafrika men vi har sedan några veckor tillbaka tagit beslutet att tacka nej till några nya bokningar över denna period.

De flesta Guesthouses och B&B´s i Kapstaden och längs Garden Route är fullbokade sedan länge och bland de hotell som har rum kvar, är det bara ett fåtal som vi tycker är riktigt bra.

Eftersom vi är ett litet företag med stor fokus på att ge personlig service, vill vi inte ta på oss mer jobb än vad vi klarar av, utan kommer nu istället fokusera på bokningar för resten av säsongen.

Vi har inga ambitioner för att bli Sveriges största researrangör för Sydafrika, och tycker det är superviktigt att de boenden vi förmedlar, är ställen som vi själva känner till och har besökt och därför känner vi att vi nått vår maximala kapacitet för kommande jul och nyår. Vi känner oss helt enkelt inte bekväma med att förmedla el boka ställen som vi själva kanske inte tycker riktigt håller måttet, el som vi själva aldrig besökt.

 Jag hoppas ni som tagit kontakt med oss förstår och för er som funderar på att resa till Sydafrika kanske nästa jul och nyår, ta kontakt med oss i god tid så att vi kan hjälpa er få en så fantastisk semester som möjligt.

www.sydafrikaexperten.se


Är självklart jättekul att det är så många som hör av sig till oss och vill ha förslag men vi tror på att växa långsamt och att inte ta sig vatten över huvudet.

Däremot kan vi givetvis fortfarande hjälpa till med bokning av dagsutflykter, Safari (finns en del safari lodger fortfarande som har lediga rum), hyrbil m.m...och vill man hyra privat guide för en dagsutflykt i Kapstaden med omgivning över jul och nyår-perioden så är jag själv fortfarande tillgänglig för detta vissa dagar.

Pris: Från R600 per person, lite beroende på vilken utflykt det handlar om och hur många ni är. Ju fler ni är, desto lägre blir priset per person såklart.

Mer om våra dagsutflykter, transfers m.m kan ni läsa om på den HÄR sidan.

VÄLKOMNA!


Inga kommentarer: