måndag 18 februari 2013

Guidade dagsturer i Kapstaden med omgivning

I helgen hade vi fullt upp med transfers och privata guidningar.

Är en stor läkarkongress i Kapstaden denna vecka så vi har en hel del kunder som bokat boende, transfers m.m genom oss för det och eftersom det är sportlov i Sverige denna månad, har vi även en hel del barnfamiljer som reser till Sydafrika just nu.

Helgens guidade turer gick båda dagarna ner till kaphalvön med besök hos pingvinerna vid Boulders, vid Cape Point och Godahoppsudden också förstås. 

Kapudden

I lördags blåste det REJÄLT men igår var det betydligt lugnare.

Här är familjen M från Växjö vid det "obligatoriska" fotostoppet: godahoppsudden.Vi hade svalare temperaturer och även lite regn i förra veckan, men nu är sommaren tillbaka och idag har vi varma 32 grader i Stellenbosch och klarblå himmel. Älskar´t!


Förutom privata turer till kaphalvön, kan man dessutom anlita mig för privat guidning i vindistrikten. Jag har inga fasta dagar jag guidar, utan först till kvarn gäller och här är årets priser:

Privat guidad tur till Kaphalvön inkl alla inträden- R650 per person  (lunch till egen kostnad)

Privat guidad tur till vindistrikten med upphämtning i Kapstaden inkl vinprovningar- R600 per person (lunch till egen kostnad) R500 per person om man bor i Stellenbosch m omgivning.

Dessa priser gäller för 2 personer el fler. Är man fler än 6 personer, får man naturligtvis billigare grupp-pris.

Jag tar endast en bokning per dag så är man 2 personer, har man mig "helt för sig själv" och tillsammans kan vi lägga upp dagen precis så som ni själva önskar.

Reser man i ett större sällskap och vill ha transport m guide hela resan, finns jag även tillgänglig för detta om det passar i vårt schema.

Kontakta mig på: info@sydafrikaexperten.se 

VÄLKOMNA!

Inga kommentarer: