söndag 6 januari 2013

Studieresa till Kruger

Nu har Inka jobbat hos oss i tre månader och igår-morse flög hon till Johannesburg för att åka på sin första studieresa.

Hennes vänner har kommit till Sydafrika för att hälsa på och då tyckte jag Inka kunde passa på och följa med på safari och få prova ett av de ställen som vi använder en hel del: Africa On Foot. Inka var här och hälsade på för 2 år sedan och då åkte vi på en guidad tur inne i krugerparken men detta blir hennes första gång på en "riktig" safari lodge. Spännande!

pytte-elefant

Lite större exemplar
Africa on Foot är i mitt tycke ett bra prisvärt alternativ där vi haft många nöjda kunder. Kostar R1895 per person och natt och HÄR kan ni läsa om ett Krugerpaket som är perfekt att kombinera med Startpaket i Kapstaden.

 Inka har lovat att ta många bilder och skriva ett gästinlägg när hon är tillbaka.

Med lägenheten och kontoret tomt har jag passat på att jobba ikapp och Fredric har kört flera transfers.

Just nu håller jag på med lite nya paket och klurar kanske på att sätta ihop ett par gruppresor för nästa säsong..får se om jag kommer ha tid att guida el ej..annars struntar vi i det.

Vi specialiserar ju oss på sk "Self drives" el resor på egen hand och de guide-uppdrag jag får vid sidan av räcker gott och väl...Även om man självklart många ggr skulle vilja göra egna gruppresor så att man får programmet så som man själv vill ha det.

Är bara att inse att det bara finns 24 timmar på ett dygn och 365 dagar på ett år..jag kan inte hinna med ALLT!

Däremot guidar jag gärna mindre grupper så är ni ett gäng som funderar på en resa till Sydafrika, ta kontakt med oss!

Inga kommentarer: