Här firade vi vår 3-års dag med en 8 rätters Chef´s tasting Menu och det blev en super lyckad dag. Vi fick bordet längst in i restaurangen, med utsikt över hela området.
Maten var jättebra, och de tre första rätterna helt fantastiska! Bästa calamarin jag ätit på läääänge!
Till de 8 rätterna, hade man valt ut viner som skulle komplettera måltiden och om det är något jag skulle klaga på från den lunchen så var det vår sommelier/ head waiter...
Hispig kille som pratade alldeles för snabbt och stod och vaggade fram och tillbaka med vinflaskan så att man aldrig fick någon chans att läsa etiketterna, el få mer info än det lilla han berättade...Lite synd!
Kycklingmoussen var nästan lite beroendeframkallande... |
Med menyn för dagen, låg mycket fokus på vita viner så det kan ju vara något att hålla i åtanke om man föredrar rött...de brukar iofs ändra meny rätt ofta..
Jag och Fredric njöt till fulla muggar av att ha en lite lyxigare lunch på tu man hand och Overture kan vi verkligen rekommendera till alla! Vårt tips, satsa på många förrätter! De är gudomliga!
8-rätters lunch inkl vinpaket kostar R860 per person...
Sedan kom vår privatchaufför (Inka) och hämtade upp oss och på vägen hem stannade vi till för att se hur det såg ut bland vinrankorna och nu är det inte länge kvar tills de flesta gårdar börjar skörda.
bara några få druvor som inte är mogna |
Många tror kanske att druvorna är ganska stora, men här får ni lite perspektiv på storleken...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar