tisdag 22 maj 2012

Tillbaka i Sydafrika

Gud vilken underbar vecka vi har haft!

Zanzibar var precis allt och lite mer än jag hoppats på och vi bodde såååå fint, åt hummer så vi höll på att spricka och gjorde flera trevliga utflykter.

vår privata sol bungalow vid stranden

Kommer ta tid att smälta allt och gå igenom de hundratals bilder jag tagit men detta var precis vad vi behövde efter en minst sagt hektisk säsong. Vilket paradis!

Blev en hel del champagne...


Lovar skriva en mer utförlig reserapport om Zanzibar lite längre fram men just nu har jag fullt upp med att försöka jobba ikapp några av de hundratals mail som kommit in under tiden vi var borta. Vi har fortfarande en veckas semester kvar men jag kommer försöka jobba ett par timmar varje dag så att folk inte behöver vänta alldeles för länge..

Så nu är vi tillbaka i Sydafrika och närmare bestämt hos våra goda vänner K & D i Pretoria. Vi har ätit och druckit gott (mer om vårt trevliga restaurangbesök på DW11-13 i Johannesburg senare) och även hunnit slappa, läst böcker, tittat på film, shoppat m.m

Lite längre fram i veckan funderar vi på att ta en sväng norrut..kanske lite safari...kanske ett mer kulturellt stopp...vi får se...orkar inte planera för mycket just nu utan njuter helt enkelt av att vara lediga...

Inga kommentarer: