torsdag 23 juni 2011

Hyra minibuss i Sydafrika

Det är enkelt och smidigt att hyra bil i Sydafrika. Man behöver bara ha med sig sitt kreditkort, pass och körkort och själva "incheckningen" el "upphämtningen" brukar gå supersnabbt. Vi samarbetar med Avis och Holiday Autos och det är enkelt att boka direkt med dem via våra länkar. (Kostar inget extra)

Däremot är det väldigt svårt att hitta bilar som har ordentligt bagage utrymme så är man en familj som reser ihop, packa lätt!

Och är man fler än 4-5 personer och behöver en minibuss så kostar det. Ca 1100-1300 kr om dagen :(Men nu har jag hittat minibussar till riktigt bra pris som ni kan boka genom oss :)

Från R900 per dag inkl standard försäkring och fria km. Då är det dock självrisk på ca R10 000 (!) så för att slippa självrisken och ha ett större skydd så rekommenderar jag att man väljer Super el executive cover som kostar R1001 per dag. I detta ingår även upphämtning på hotellet för transfer till hyrbilsfirman och man kan dessutom ha två förare på kontraktet utan extra kostnad.

Utöver dagstaxan tillkommer även en sk "Contract Fee" på R43.00 och om ni väljer att plocka upp bilen i säg Kapstaden och lämna av den i Port Elizabeth, tillkommer även en "One Way drop off fee" på R400.00.

Maila mig på info@sydafrikaexperten.se så hjälper jag er göra en bokning.

Betalningen sker på plats i Sydafrika när ni hämtat och lämnat bilen och för att garantera bokningen krävs era kreditkorts detaljer som ni kan lägga in över en säker länk på internet.

Inga kommentarer: