lördag 13 mars 2010

Tips från nöjda kunder

Fick ett jättefint mail och bilder från Lidija och hennes familj som nyligen kom hem från Sydafrika efter att ha bokat boendet genom mig.

Deras fokus låg på god mat och vin och detta är ett utdrag av hennes mail:

"Som jag sa var vi helnöjda med reserutten du gjorde åt oss.

Villa Cape Adventure - Anna & Kenneth så trevliga värdar som gav oss mycket tips och råd. Rummet vi hade var rymligt och hade ett bra och tyst läge. Huset låg på ett bra läge i Kapstaden. Vår favoritrestaurang i Kapstaden blev The Opal Lounge som ligger nära Villa Cape Adventures. En annan bra restaurang är Il Leoni (italienskt) som ligger i Green Point.

Hildesheim boendet hade också väldigt gästvänliga värdar. Bra läge uppe i bergen men ändå inte långt bort från Wilderness. Rymliga rum- en nackdel - dålig belysning i badrummet.

The Ancorage Inn i Montagu var rymligt och läget var bra men poolen var inget att skryta med. Vi blev rekommenderade att äta på Four Oaks. Det var så bra att vi åt där bägge kvällarna.

Det bästa boendet var i Franschoek-The Rose Cottage. Vi bodde i The Loft och blev så förvånade över hur rymligt det var. Väldigt charmigt och en underbar utsikt. I Franschoek åt vi en av våra bästa middagar någonsin på The Quartier Francais. Vi hade bokat bord 3 veckor innan ankomst och fick då bekräftat bord i deras bistro. Som tur var kunde de vid ankomst erbjuda oss ett bord i The Tasting Room. En riktigt underbar upplevelse! Andra kvällen tillbringade vi på Reuben´s, där en vännina till oss, Josefine, jobbar som sommelier.
Åker man till Stellenbosch kan jag absolut rekommendera en lunch på Delheims vingård.

Jag har redan rekommenderat dig till flera vänner och önskar dig lycka till med ditt företag. Hoppas snart kunna utnyttja dina tjänster igen."

Vad ska man säga? Jo, ett supertack Lidija för att ni valde Sydafrikaexperten!

1 kommentar:

Unknown sa...

Äntligen har jag hittat hit! Minna, du betydde allt för oss under vår fantastiska månadslånga resa i Sydafrika. Vi är så nöjda efter att ha upplevt så otroligt mycket och vi kommer att höra av oss om den nya resan som vi planerar att göra nästa år. Kramar från Kerstin och Stig