måndag 23 september 2013

Kanske, kanske

Som ni vet så håller ju Fredric på och letar nytt boende för oss. Vi letar för tillfället efter ett hus där man kan ha hund (Yay! Äntligen kommer vi kunna skaffa valp!) och 2-3 sovrum.

Tidigare var tanken att vi skulle anställa 2 nya personer till vårat företag, som skulle bo hos oss på samma sätt som Inka gjorde förra året, men efter att ha varit ifrån varandra i nästan 3 månader och inte haft någon som helst egentid senaste året, har vi istället bestämt oss för att låta Sydafrikaexperten växa i lite långsammare takt denna säsong..och sedan kolla på mer personal nästa år.
 Kommer förmodligen betyda att vi blir tvungna att tacka nej till en hel del bokningar i år, men so be it.
Vi tror att vår stora hållning är just att vi är ett litet företag och vi vill absolut inte växa för snabbt.

Med personal kommer även massa extra kostnader och mycket ansvar och just nu känner jag att  jag varken har tid el ork att lära upp nytt folk...Utan i år blir det en två-manna show...och jag tror det blir minst lika kul!!!

Så stort tack till alla er hundratals personer som sökte våra trainee-platser, men ibland blir det helt enkelt ändring i planeringen. Och fortsätt hålla koll på bloggen för det kan dyka upp andra spännande projekt framöver...

Anyway..Tillbaka till husletandet...NU har F hittat ett hus som passar oss ganska bra...Är ett par grejer som fattas (som en pool), men eftersom det finns väldigt få hus att hyra i det området vi vill bo och med kort varsel, så får man helt enkelt ta det som finns.
Och det går ju alltid att flytta om 6 månader om det inte passar.

Så nu väntar vi på att ägaren ska godkänna oss som hyresgäster och sedan ska vi betala en deposition på 2 månaders hyra och sedan ska vi kunna flytta in 1 okt...Om allt går som planerat dvs.

Håller tummar och tår!


Inga kommentarer: