fredag 20 september 2013

Ännu ett bloggtips

En av mina favoritbloggar all times är Mary af Rövarhamn som handlar om en barnfamiljs jorden-runt resa i segelbåt. Härliga bilder, man får insyn i en otroligt annorlunda vardag och helt enkelt en jäkla inspirerande blogg på många sätt och vis...Rekommenderas varmt!

Nu har familjen precis seglat i hamn i Richard´s Bay, en stad på Sydafrikas östkust och självklart väntar jag spänt på att få läsa om deras intryck och upplevelser i mitt nya hemland.

Har inte en aning om hur deras planer ser ut, och om de ens kommer spendera någon tid här men vi kommer säkerligen få läsa om annorlunda situationer och erfarenheter som man som "vanlig" turist inte ofta får uppleva...


1 kommentar:

Mary af Rövarhamn sa...

Åh, tack för de varma orden. Suger glupskt i mig av både dem och alla dina fina tips på bloggen. Känns jättekul att vara här. Detta land som vi hört så mycket gott om. Än så länge har vi inte hunnit se mycket mer än marinan och mataffären. Men båda har fallit i smaken :) Slås av hur vänliga och hjälpsamma alla vi träffat verkar vara, tycker folket här påminner rätt mycket om australiensarna.

Tänkte stanna i landet i två månader, lite drygt. Först några veckor här uppe runt Richards Bay för att fixa en del med båten, leta reda på alla vilda djur och umgås med goda vänner som bor i stan. Sedan bär det av söderut i den takt som vädret tillåter. Ganska tuffa vatten här ute ... Hoppas på att vara framme i Kapstaden nån gång i början av November.

Håll gärna ett öga på oss, så vi inte missar något najs som vi råkar befinna oss i närheten av. Budgeten tillåter inte några längre utflykter men alla vilda djur måste vi förstås se.

Allt gott, Linda