måndag 1 oktober 2012

Ett år på Beautiful South

I helgen har vi jobbat...dels på guesthouset som vi ju varit lediga ifrån i hela 6 veckor och sen har jag gjort massa välkomstpaket för kunder som kommer ner i okt/nov...

Känns kul att säsongen på guesthouset börjar igen..lite fart och fläkt med härliga människor från hela världen. Tänk för ett år sedan när vi först började och Fredric i princip gömde sig när det ringde på dörren!
Vilken resa den killen gjort!

Jag glömmer ibland bort vilken enorm omställning det har varit för Fredric sen vi träffades. För tre år sedan såg hans liv helt annorlunda ut och nu är han i ett service-yrke på andra sidan jorden, med allt vad det innebär. Hans engelska förbättras dagligen och man ser hur han växer i sin roll som Guesthouse Manager varje dag...Modigt gjort tycker jag och jag är mäkta stolt och självklart väldigt tacksam över att han faktiskt trivs så bra här i Sydafrika som han gör.

Så här såg det ut för ett år sedan när vi började jobba på The Beautiful South Guesthouse:

Poolboy
I år har vi en hel del kunder som kommer bo på guesthouset och det är ju extra kul när man faktiskt får träffa sina kunder...

Vi kommer båda spendera mesta av vår tid där så även om ni inte bor hos oss, så får ni gärna komma förbi och säga hej :)

Pris: R495 per person och natt inkl frukost




Inga kommentarer: