tisdag 20 september 2011

Hittat lägenhet

Efter mycket letande så har vi således tackat ja till en lägenhet. Eftersom jag behöver ett kontor och vi förhoppningsvis får besök från Sverige av vänner och familj, så blev det en 4:a i ett lägenhetskomplex strax utanför Stellenbosch. 3 sovrum, kök + vardagsrum och 2 badrum, varav ena En Suite.

Rummen är i minsta laget och frågan är om vi ens får plats med gästsängen i vårt gästrum (ett ofta förekommande problem här nere..sovrummen är nästan alltid pyttesmå) men annars är vi nöjda. Utsikten från vår lilla balkong är helt fantastisk med bergen i bakgrunden! Självklart kommer vi sakna havet men det är inte helt fel att ha vinrankor utanför fönstret heller.

Själva lägenhetsområdet ligger precis mitt emot Oude Libertas där det varje lördag hålls en stor matmarknad och även en del koncerter. Inne på området finns även en pool och en plats där man kan grilla...

Tar ca 5-10 min att köra till jobbet och några minuter längre om man råkar hamna i studenttrafiken, vilket vi hoppas kunna undvika...

Imorgon är vi lediga från Guesthouset och tanken är att vi ska åka ner mot kaphalvön för att inspektera vårt förråd där alla våra ägodelar (förhoppningsvis) fortfarande finns och organisera en flyttfirma.

Inflyttning blir redan i nästa vecka :)

Inga kommentarer: