lördag 17 september 2011

Börjar trivas

Nu har vi varit i Stellenbosch 2 veckor och vi börjar komma in i rutinerna för hur ett Guesthouse funkar och hur vårat liv kommer se ut framöver...

Letar fortfarande lght för fullt och det har visat sig vara den största utmaningen, men i det stora hela så stormtrivs vi!
Personalen på vårt jobb är fantastiska och vi skrattar massor ihop! Vi diskuterar allt från politik till jämlikhet, utbildning, begravnings-kostnader, bröllop och allt däremellan.

Vi jobbar ihop med Nokuza som är Xhosa och Sydafrikan och sen Kumbirai och Tafi som är ett gift par från Zimbabwe. Underbara människor och väldigt pålästa om allt...

Var och kikade på en lägenhet tidigare idag som vi tyckte var ok men helt plötsligt gick hyran upp med ca R1500 jämfört med vad den nuvarande hyresgästen betalar..Hmmm..kan det ha att göra med vår utländska accent tro? Efter att ha bott utomlands i 15 år, i 8 olika länder så pratar jag en blandning av allt!

Imorgon är vi lediga och då ska vi åka in till stan och hälsa på Madde som driver en ny lördags-marknad i centrala Kapstaden... Bilder utlovas!

Inga kommentarer: