fredag 16 oktober 2015

Säsongen är igång

Nu har vår sjunde säsong kommit igång ordentligt och oktober är, precis som tidigare år, vår mest intensiva period på året med långa dagar och kvällar på kontoret och många kunder som är ute och reser.

 Skillnaden i år är att vi inte själva åker ner till Sydafrika förrän senare i vinter, och det gör att vi kan jobba lite mer än vanligt nu och har också mer kapacitet att jobba enbart med bokningar, istället för att köra transfers, guida, göra hotellinspektioner osv.

Saknar naturligtvis Kapstaden massor men tycker faktiskt det är skönt med vanliga rutiner här i Sverige och uppskattar på något sätt att få längta lite...

Senaste veckorna har vi haft fullt upp med huset, vi har varit i Stockholm en helg, haft mysiga besök av fina långväga vänner och sen har jag fyllt år och blivit rejält bortskämd...Så nej, det går faktiskt ingen nöd på oss.


Gästrummet före och efter målning


Igår inhandlades Wilmers första ordentliga vinteroverall och till skillnad från tidigare i år när det var svårt att få på ungen ett par skor el långärmad tröja, är det nu snarare svårt att få honom att ta av sig dem...
 Igår när han skulle prova ett par nya vinterstövlar, sprang han runt och visade upp sig i affären och sken som en sol. Längtar tills första snön kommer för att se hans reaktion på det!

Inga kommentarer: