torsdag 29 oktober 2015

Tips på restauranger med levande musik i Kapstaden

Afrikanska rytmer med bra sång och middag...Vart hittar man det i Kapstaden?

Ni som läst bloggen under en längre tid vet att Amazink i Stellenbosch alltid varit en personlig favorit och nu för tiden hittar man flera ur Amazinks tidigare ensemble inne i Kapstaden på Rockwell Theatre i Green Point där showen Shiza Ikapa-säsong 2 börjar om ett par veckor.  Har själv naturligtvis inte sett showen, men jag kan redan nu lova att det kommer vara fullt ös, för är det någon som kan sjunga och showa och coacha unga talanger så är det Ramaine som är ansvarig även för den här showen.Man kan antingen köpa mat och show biljett som kostar R350 per person för 3-rätters middag inkl show, el så kommer man bara för showen och detta kostar R200 per person. 
Den här föreställningen går av stapeln varje fre & lör förutom juldagen, fram till slutet av mars. Biljetter köper ni HÄR. 

 En annan dinner-show som jag själv inte testat i deras nya lokal men som jag varit på för något år sedan när det låg i en av de södra förorterna, är Stardust.
"Nya" lokalen ligger i Woodstock, en kort taxi resa från centrum och här är det serveringspersonalen som även står för underhållningen, med stora internationella hits. Här kan man beställa sin mat från en A la Carte meny.Ett tredje alternativ i samma genre är Sea Point baserade Richard´s Supper Stage & Bistro. Här serveras sydafrikanska Cape Malay köket och i biljetten ingår en 4-rätters middag, ett glas bubbel och show för R475 per person. Mestadels internationella turister.

Inga kommentarer: