onsdag 16 juli 2014

Gruppresa till Sydafrika i november

Är man sugen på att åka på en arrangerad gruppresa till Sydafrika i höst, så kan jag rekommendera Destination Sydafrikas resa som går av stapeln i slutet av november.
 

Vi får ofta förfrågningar om just gruppresor och även om jag länge velat anordna egna gruppresor, har tiden helt enkelt inte räckt till och nu efter att ha blivit mamma, har jag dessutom lagt guide-skorna på hyllan och kommer istället att spendera mer tid på kontoret/hemma.

Planerna för egen-arrangerade gruppresor fortsätter dock och förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda lite annorlunda resor i mindre grupper med fokus på exempelvis mat och vin framöver...

Destination Sydafrika är ett litet reseföretag med liknande upplägg som oss och de har nu satt ihop ett trevligt program för en 16 dagar lång resa till Sydafrika med svensktalande guide. Resan startar i Kapstaden, fortsätter genom vindistrikten och vidare längs Garden Route, med spännande safari som avslut.

Underbara Kapstaden


Resan har i mitt tycke mycket av det som man som en första-gångs resenär till Sydafrika "bör"/vill hinna med och maxantalet för denna gruppresa är 16 personer, vilket ofta betyder att det blir mer personligt och känns mindre stressat...

Resan inkl flyg T/R från Sverige, alla boenden, transport i buss med svensktalande guide, vissa aktiviteter, flertalet måltider, safari m.m kostar 28 880 kr per person.

Mer information om resan hittar ni HÄR och är man intresserad så kan man antingen kontakta tjejerna på Destination Sydafrika direkt, el så kan ni maila mig så sätter jag er i kontakt med varandra.

 Nämn gärna att ni hittat resan via min blogg då det är kul för både mig och dem att veta hur folk hittat dit...

info@sydafrikaexperten.se 
2 kommentarer:

Tina Jerkenstam sa...

Vet inte riktigt hur jag hamnade i din blogg men fick en trevlig "rundtur" i dina inlägg. Sydafrika är ett riktigt önskedrömmål. Min man o jag har ofta pratat om att göra en januariresa dit. Mannen surfar, vi har flera vänner som ofta åker för vindarnas skull...men det finns ju så mkt annat!
Allt gott till dig i din nya roll, en jättefin tid väntar dig!
( jag har nyligen fått mitt första barnbarn!)
Sol fr svenska västkusten, Tina på Hönö

Tina Jerkenstam sa...

PS
Om du får tid- välkommen att kika in i min blogg
www.jerkenstam.blogspot.com
Tina