onsdag 29 februari 2012

Tillbaka till rutiner

I måndags åkte vår vän Chrille hem, efter ett femveckors besök och detta är första gången på väääldigt länge som vi inte har några som helst inplanerade besök från vänner el familj.

Känns....konstigt!

Iochförsig ska det bli skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen. Dra ner på vinet, börja träna och äta lite bättre och ha lite mer vardag.

Men visst är det alltid kul med besök också. Chrille var ju här för att jobba men vi hann ändå med en hel del trevliga restaurangbesök, vingårdar, lite sightseeing osv.

I helgen hann vi bl a med en trevlig middag nere i Kalk Bay ihop med goda vänner och nästa dag körde vi Chapman´s peak in mot Kapstaden och sedan vidare till Paarl.



Polana, Kalk Bay


Vackra Noordhoek Beach

vinprovning på Nederburg
 

I Paarl stannade vi till på Nederburg, som många svenskar känner igen och där gjorde vi deras ost och vinprovning. Tyvärr var ostarna inget vidare men det är alltid trevligt med tilltugg till vinet.

Gillar man riktigt söta dessert viner så kan jag rekommendera Nederburgs Noble Late Harvest som finns på Systembolaget hemma. Art 2741 och kostar 79kr för en flaska på 375ml.

Lite för sött för min personliga smak men ett helt ok alternativ för godisråttan...


Noble Late Harvest

Inga kommentarer: