onsdag 20 april 2011

Boardwalk Lodge i Wilderness

Nu när det är lågsäsong för vår del och jag sitter i Sverige och planerar inför nästa säsong, så tänkte jag även passa på att tipsa om olika Guesthouses som jag helt enkelt inte hunnit med att skriva om under högsäsongen.När vi är i Sydafrika så blir det mest att jag skriver om vår vardag och bara små stycken om alla ställen vi besökt etc...En del ställen är hyfsat nya även för mig, medans andra är gamla favoriter...
Ett ställe som jag besökte första gången för 4 år sedan nu, är Boardwalk Lodge i Wilderness.Poolen på Boardwalk Lodge


Detta mysiga Guesthouse ligger högt uppe på sluttningen, omgivet av den vackra urskogen, med fantastisk utsikt ner över byn och stranden.


B&B Rum


Här kan man välja om man vill bo i ett B&B rum, eller om man hellre vill ha en liten stuga för sig själv med fullt utrustat kök (man kan betala extra för att ha frukost inkl), vardagsrum m.m.
Stugorna passar ofta lite större sällskap el familjer eftersom man får stora utrymmen att umgås i, men det man ska komma ihåg är att dessa stugor ligger högst upp så har man problem med trappor så ska man kanske unvika dessa då det ibland är upp till 150 trappsteg!


Iofs Väl värt mödan om man frågar mig!Utsikten från en av stugorna

B&B rummen kostar från R504 per person och natt, eller R1892 för en familj på fyra personer inkl frukost. En stuga med självhushåll för 4 personer där barnen sover på bäddsoffa kostar från: R1370 per natt.


Boardwalk Lodge erbjuder även SPA behandlingar och en Guide som kan ta med folk ut på guidade vandringar i Nationalparken.
Detta är ett av ställena som jag samarbetat med längst och har än så länge alltid haft nöjda kunder :)

Inga kommentarer: