söndag 21 augusti 2011

Milkwood Manor i Plettenberg bay

Milkwood Manor i Plettenberg Bay får alltid jättefina recensioner av våra kunder! Detta Guesthouse ligger på en pytteliten egen udde nere vid lagunen och havet. Fantastisk utsikt från de flesta rummen och perfekt läge med gångavstånd in till centrum.Ägaren är otroligt hjälpsam och kommer oftast ner och pratar med alla under frukosten. Det finns även en egen restaurang: "Lemon Grass" som är helt ok!

Pris på Milkwood Manor: Från R650 per person inkl frukost (för ett par hundralappar extra får man utsikt mot havet och det är helt klart värt det)

Plettenberg Bay som ligger längs det som kallas för Garden Route är oerhört populärt bland sydafrikanerna själva och i området finns förutom fina badstränder även ställen som Monkeyland, Birds of eden och min favorit: Tenikwa där man har flera olika kattdjur som gepard, leopard, surikater m.m

Är man i Plettenberg Bay mellan aug-nov så ska man absolut passa på att åka ut på valsafari med Ocean safaris . De erbjuder även andra båtturer resten av året då man har chans att få syn på delfiner och sälar..

2 kommentarer:

Marie sa...

Och mitt emot ligger mysiga "the Deck" där vi avnjöt två avspända middagar vid vattnet under vår resa januari 2010. Minns särskilt hur det vid båda tillfällena var Sydafrikaner som slog sig i slang med oss och bidrog med många fina tips på vägen.

Afrika sa...

Trevligt tips, tack för det!