tisdag 19 juli 2011

Billiga inrikesflyg

Nu har lågprisbolaget  Kulula äntligen släppt sina flygbiljetter för november och framåt och samtidigt passar de på att ha en rea så har man riktig tur så kan man hitta flyg mellan säg Kapstaden och Johannesburg för så lite som R399 enkel väg :)Har många kunder som behöver inrikesflyg över jul och nyår och jag har bett dem alla avvakta för att se vad Kululas priser blir och kan nu gladeligen säga att de flesta sparat flera hundralappar :)

På tal om inrikesflyg så vill jag även göra er uppmärksamma på att det går flyg från George till Johannesburg. De flesta väljer att flyga till och från Port Elizabeth men i vissa fall kan George passa bättre.

George ligger i början av Garden Route så ska man kanske vara i Wilderness el Knysna några nätter och sedan flyga till Johannesburg för vidare resa för safari i Kruger så är George ett smidigare alternativ än Port Elizabeth som ändå ligger flera hundra km från dessa områden.

Vill man ha hjälp med att hitta inrikesflyg som passar er resrutt så kan man ta kontakt med mig så bokar jag inrikesflygen och sedan får ni en faktura som ni betalar in på vårt svenska plusgirokonto.

Internationella flyg däremot är alltid billigast och enklast att man bokar själv.

Inga kommentarer: