tisdag 8 september 2009

Motiverad som attan!

Har idag börjat min första dag på jobbet hos min syster. Hon driver ett företag som specialiserar sig på naglar och meningen är att jag ska jobba som säljare tills mitt egna kommit igång ordentligt. Har hjälpt henne tidigare men denna gången ville hon dessutom att jag ska lära mig att faktiskt göra naglar själv (akryl & gele) eftersom det blir lättare att sälja om man har bra kunskap och kan själv.

Ok tänkte jag men redan efter 1 dag kan jag säga att nagelteknolog inte är ett yrke för mig. Skulle göra en vanlig manikyr och det gick väl sådär fram tills det var dags för lacket. Lovar att min brorson hade kunnat gjort ett bättre jobb! Men, men..detta gjorde mig om något bara ännu mer motiverad och övertygad om att det är resor jag ska hålla på med.

Så nu sitter jag och planerar lite produkter och tänkte faktiskt skriva en liten artikelserie här på bloggen om lite boenden jag tycker är bra för att hjälpa några av er som kört fast. Först ut kommer bli Wilderness, en av mina favoritorter längs Garden Route!

Kommer nog ta lite tid inann min hemsida för företaget blir färdig då jag är känd för att vara lite av en perfektionist så får väl helt enkelt använda bloggen så länge...

Inga kommentarer: