tisdag 17 februari 2015

Wilmer 8 månader

Säger som alla föräldrar: Gud va fort tiden går!
Idag blir den här lilla, lilla bebisen 8 månader.

Wilmer nyfödd


Nu har han fått 2 små tänder, han klättrar, kryper fort som f-n, går med stöd, "pratar" mest hela tiden och har fortfarande ett sjuhelsikes humör!

Så fort han inte får dra i det han vill, el blir flyttad från en plats där han mycket väl vet att han inte får vara, slänger han sig dramatiskt på golvet och skriker.


Å andra sidan har han även börjat visa tillgivenhet och ibland får man självmant en puss el kram och det händer t om att han vill komma upp i min famn och stanna där..utan att dra i mitt hår el kinder! Och det väger ju naturligtvis upp allt annat!

Alice är stora favoriten

Han sover som en kratta jämfört med tidigare, med flera uppvak per natt och är ofta klarvaken vid 5 men som tur är vaknar han oftast på ett alldeles strålande humör och då är de där morgontimmarna ganska magiska ändå. 

Så på det stora hela så är det fortfarande fantastiskt med bebis och vi försöker verkligen njuta av den här tiden, eftersom vi vet att innan vi vet ordet av så har vår lilla bebis tagit körkort och ska flytta hemifrån......

Wilmer 8 månader


1 kommentar:

Anonym sa...

Ja kan inte säga mer än ja håller med....men som sagt man får inte glömma att njuta å mysa :-D Alfred hälsar oxå grattis kram på er!!!